Από το Blogger.

ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ part 1


on , , , , ,

21 comments

Καλησπέρα,τι κάνετε; είστε όλες καλά; Στο σημερινό post θα αναφερθώ στα προϊόντα που δεν λειτούργησαν σε μένα και στις ανάγκες μου.Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα αρέσουν απαραιτήτως και σε εσάς και πως είναι προϊόντα για "πέταμα".
 
 Vitamin C energizing face spritz:
Αναγράφει πως χρησιμοποιείται για να φρεσκάρει το δέρμα και να προσθέσει λάμψη.Η πωλήτρια ανέφερε πως λειτουργεί και ως setting spray ώστε το μακιγιάζ να έχει μεγάλη διάρκεια. Προσωπικά το χρησιμοποιήσα και σαν toner & setting spray και δε μου άρεσε καθόλου. Αφενός γιατί ένιωθα απίστευτα τσούξιμο και αφετέρου έμοιαζα με μπάλα της disco.Φαινόμουν τόσο λιπαρή και γυαλιστερή-χάλι-!Το μακιγιάζ δεν κράτησε παραπάνω καθώς προστέθηκε και μία όψη γλίτσας. Σίγουρα δε θα δώσω δεύτερη ευκαιρία  και θα αναζητήσω ένα setting spray της παλιάς σχολής.

Bonjouir ultra black clubbing volume mascara
Αναφέρει  πως είναι μία μάσκαρα που προσφέρει όγκο και έντονο μαύρο αποτέλεσμα.
Ως προς το μαύρο έντονο αποτέλεσμα θα συμφωνήσω αλλά ως προς τον όγκο θα διαφωνήσω. Δεν μου πρόσφερε όγκο και κολλούσε τις βλεφαρίδες μου.Ως προς το βουρτσάκι της είμαι τρομερά  απογοητευμένη και το προϊόν στέγνωσε πολύ πολύ γρήγορα.Επιπλέον η τιμή της είναι τσιμπημένη καθώς θεωρείται drugstore.

Schwarzkopf Gliss hair repair cares and protect
Το συγκεκριμένο είναι προστατευτικό κατά της θερμότητας το οποίο το ψεκάζεται στα μαλλιά.Αρχικά   να πω ότι μυρίζει υπερβολικά έντονα οινόπνευμα και με  ενοχλεί απίστευτα και για μένα είναι ένας λόγος βασικός.Συν αυτού σε μένα δε προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά.Γενικά έχω αντιληφθεί πως πολλά από τα προϊόντα  που τείνουν να εμφανίζονται τελευταία έχουν ζήτηση γιατί έχουν διαφημιστεί τόσο πολύ  χωρίς να είναι "απολύτως" απαραίτητα( καθαρά προσωπική μου άποψη).Το συγκεκριμένο δεν πρόσφερε στα μαλλιά μου κάποια αίσθηση απαλότητας οπότε άμεσα θα το δώσω στη αγαπημένη Μαρία από το beautysteps.blogspot.gr η οποία έχει αγοράσει το συγκεκριμένο πολλές φορές και τις αρέσει.Γούστα είναι αυτά!


Flormar make up wipes
Μαντηλάκια καθαρισμού για το μακιγιάζ σας.Στο ταξίδι μου στη Βουδαπέστη ξέχασα να πάρω μαζί μου τον αφρό καθαρισμό και έτσι αγόρασα τα συγκεκριμένα καθώς ήθελα να δοκιμάσω μία εταιρεία που δεν είχε έρθει τότε στη Θεσσαλονίκη.Είναι τρομερά οικονομικά αλλά  τρομερά στεγνά. Απομάκρυναν με πολύ δυσκολία ένα μέρος του μακιγιάζ μου και χρειάστηκα τουλάχιστον 4.Στο τέλος κατέληξα στο σαπούνι χεριών μέχρι την επόμενη μέρα που τα αντικατέστησα.Τα υπόλοιπα στο πακέτο έγιναν ξεσκονόπανα.Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια.


Colossal volum express cat eyes
Ειλικρινά δεν περίμενα πως θα απογοητευόμουν από μία μάσκαρα maybelline.Η συγκεκριμένη έχει πολύ λεπτό βουρτσάκι -τρίχινο και καμπυλωτό ελαφρώς το οποίο με πονούσε απίστευτα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.Δεν είχε το αποτέλεσμα που αναγράφει ,δεν πρόσφερε όγκο ιδιαίτερο, μήκος και ένταση μειωμένη.Αυτό όμως που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η απομάκρυνση της.Ακόμα και με τα διφασικά προϊόντα με κούρασε και έτσι την έβαλα στην άκρη.Θεωρώ πως είναι η κακιά στιγμή για τη μάσκαρα αυτής της εταιρείας καθώς οι αντίστοιχες μου αρέσουν αρκετά και τις προτιμώ.










Pantene σαμπουάν για λεπτά μαλλιά
Δυστυχώς δε μου άρεσε καθώς μου προκάλεσε φαγούρα.Δεν μου καθάριζε σε βάθος τα μαλλιά και άφηνε κατάλοιπα και μου τα βάραινε.Λόγω του ότι έχω λεπτή τρίχα το σαμπουάν που επιλέγω θέλω να καθαρίζει καλά και να μη είναι πολύ ενυδατικό,ώστε να μη τα βαραίνει  για να παίρνουν κ λίγο όγκο.Κρίμα..

Mac paints peintures  bare canvas 
Θεωρείται βάση για σκιά ώστε να παραμένει αναλλοίωτη και να διατηρείται για πολλές ώρες.Για μένα  ήταν 18 ευρώ πεταμένα καθώς δε μου άρεσε αρχικά η σύσταση του υλικού.Επιπλέον δεν είδα καμία διαφορά στη διάρκεια ούτε ως προς την ένταση της σκιάς.Σε αντίθεση με τη βάση σκιάς που είναι στο βαζάκι το οποίο προσφέρει αυτό το οποίο αναγράφει. Εάν η mac δεν είχε το πρόγραμμα bac to mac θα το είχα χαρίσει σε κάποια φίλη μου.

Αυτά είναι οι αγορές που με απογοήτευσαν.Θα ήθελα πολύ να δω και τη δική σας γνώμη.Και να θυμάστε το γεγονός ότι δεν άρεσαν σε μένα δε σημαίνει πως σε εσάς δεν θα λειτουργήσουν.























21 comments

Leave a Reply