Από το Blogger.

~5 FAVORITE NAIL POLISHES AT THE MOMENT~


on , , ,

10 comments

      Καλησπέρα τι κάνετε; Αποφάσισα να κάνω ένα γρήγορο ποστ και να σας δείξω τα 5 αγαπημένα βερνίκια νυχιών που έχω φορέσει το διάστημα αυτό.




 ---"From warsaw with love"- H&M: ένα μοβ-μπορντό  που γυαλίζει και με  μόνο μία στρώση έχετε ένα opaque αποτέλεσμα. Έχει σχετικά καλή διάρκεια και δεν είναι απαραίτητη η χρήση top coat καθώς έχει ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα από μόνο του.





---"Hard to resist" number 76 essence,colour &go : ένα πραγματικά σκούρο μπλε με μικρούς ιριδισμούς,από την πρώτη στρώση έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Στα συν του και η οικονομική του τιμή.




---"gabrini multivitamin N17" :Ένα μπλε-πράσινο-γκρι μουντό βερνίκι με γαλάζιες λάμψεις,διακριτικές ,,υπέροχο για την εποχή,γιατί όχι και γιορτινό σαν μία εναλλακτική λύση.Εδώ χρειάζεστε δύο στρώσεις και top coat για να γυαλίσει ακόμα περισσότερο.







---"seventeen supreme 76" : ένα taupe χρώμα ,πολύ in fanshion ,γρι καφέ που στεγνώνει γρήγορα ακόμα και με δύο στρώσεις. Για μένα ήταν το Go to βερνίκι.Εξαιρετικό!





---"seventeen super shine 328": το "δεύτερο" μαύρο καθώς είναι ένα μοβ μελιτζανί-μαύρο σαν το μελάνι του στυλό με glossy effect,το έχω ερωτευθεί.Η διάρκεια του δεν είναι πολύ μεγάλη,τουλάχιστον σε μένα αλλά είναι τόσο γοητευτικό και ταιριάζει απίστευτα με χρυσά ή ροζ-χρυσά δαχτυλίδια.


10 comments

Leave a Reply