Από το Blogger.

12 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΟΥ 2012


on , , , , , , , ,

13 comments

                                           Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Τι κάνετε;


     Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω τα 12 αγαπημένα μου προϊόντα που ξεχώρισα στη χρονιά που μας πέρασε και θα σας αναφέρω δυο -τρία στοιχεία για το καθένα μιας και οι περισσότερες τα γνωρίζετε.


Ας ξεκινήσω με την ενυδατική κρέμα της La roche posay -effaclar duo.Είναι μια ενυδατική προσώπου για τη φροντίδα των σοβαρών ατελειών και φραγμένων πόρων.Για μένα είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ,έχει μειώσει τις ατέλειες,βοηθάει ώστε τα σπυράκια να κάνουν τον κύκλο τους γρηγορότερα, απορροφάται άμεσα και είναι ιδανική για primer.Απλά πράγματα!




Επόμενο αγαπημένο είναι ένα πινέλο από την εταιρεία foxy.Με βολεύει και για να τοποθετώ την σκιά,να κάνω σβησίματα,να κάνω γωνία,απλά το αγαπώ!Είναι και τρομερά οικονομικό


Ακολουθεί το seche vite top coat και το διαλυτικό που έχω για τα  βερνίκια από την εταιρεία adios nail polish thinner το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο top coat.


Στη συνέχεια το αγαπημένο μου concealer by benefi-boing n 02 ! καλυπτικό,δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές,έχει μεγάλη διάρκεια και το ιδανικό χρώμα για μένα που θέλω να καλύψω μαύρους κύκλους



 Δεν θα μπορούσε να λείπει η bb cream από garnier σε απόχρωση light.Ενυδατική με foundation μαζί ,αφήνει ένα ματ τελείωμα και με διάρκεια.Και ποια κοπέλα δεν την έχει!
 Τρία είναι τα μολύβια που ξεχώρισα.Ένα μαύρο(τι πρωτότυπη..),ένα τέλειο μπλε και ένα nude για τα χείλη!θαυμάστε!







 Η σκιά από την ημέρα που την πήρα και δεν την άφησα σε ησυχία είναι η cranberry.Τονίζει πολύ τα ανοιχτόχρωμα μάτια και τα φωτίζει. Τολμήστε τη!






Χρόνια τώρα με ακολουθεί η μυρωδιά του ,είναι το μοναδικό the one από D&G.Είναι τόσο θηλυκό άρωμα, δεν είναι ελαφρύ, αρέσει στους άντρες και νιώθετε πως είστε star..



Και τέλος άφησα κάτι που το έχω δείξει άπειρες φορές αλλά είναι το ένα κ μοναδικό που έχω τόση λατρεία.Κραγιόν snob από τη mac.Δεν περιγράφω άλλο.-





Να έχετε μια υπέροχη Πρωτοχρονιά ,ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι σας στέρησε ο προηγούμενος και να περνάτε καλά!
φιλιά










13 comments

Leave a Reply