Από το Blogger.

~WISH SUMMER LIST~BEAUTY AND SKIN PRODUCTS


on , , , , , , ,

23 comments

  Όπως κάθε καλοκαίρι κάνω μία λίστα με τα προϊόντα που θέλω να αγοράσω.Κάνω μία έρευνα αγοράς ώστε να ξέρω και το πόσο θα επιβαρυνθώ! Ας τα δούμε όμως για να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας ή να μου προτείνετε κάποιο αντίστοιχο.

1)avene hydratrance optimale spf20 for normal to combination sensitive skin  
 είναι η ενυδατική στην οποία αναφέρθηκα σε προηγούμενο post και την οποία λάτρεψα.Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε http://beautyisduty.blogspot.gr/2012/07/avene.html

2)kerium anti-chute spay- la  roche posay
   το τελευταίο διάστημα κάνω θεραπείες επειδή έχω πολύ λεπτό μαλλί και πολύ άγχος γεγονός που οδηγεί και σε τριχόπτωση.Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει καλά λόγια και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Κοστίζει κάτι παραπάνω από το αντίστοιχο της εταιρείας freezyderm με το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένη απλά θέλω μια αλλαγή.  

                              










3)nivea sun bronze light losion ,nivea sun bronze λαδάκι, nivea after sun
Για μένα είναι η μαγική τριάδα για την αντηλιακή προστασία του σώματος μου!Το χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι και μου εξασφαλίζουν ομοιόμορφο μαύρισμα και ενυδάτωση.

























4)estee lauder bronzer
Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!Μου το είχαν δώσει το καλοκαίρι του 2006 και ειλικρινά είχε κάνει θραύση!Με στρώσεις μάσκαρας και ένα κραγιόν είμαι έτοιμη για όλες τις ώρες τις ημέρας ξέροντας πως αρμόζει σε όλες τις περιστάσεις.Περιμένω λοιπόν να γυρίσω στην πόλη μου και να το αγοράσω!

5)Αντηλιακό μαλλιών.
Έχω κατά νου μου δύο ελληνικές εταιρείας που έχουν τέτοιο προϊόν αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι απαραίτητο.Εσείς τι πιστεύετε; 

6)Μάσκαρα
Σίγουρα μαύρη και αδιάβροχη για να έχει περισσότερη αντοχή.Λέω να δοκιμάσω από την εταιρεία bourjois την volume clubbing absolute black.










7) Από την εταιρεία mac: 
- paint pot paintrely 
-soft and gentle mineral 
Καιρό τώρα θέλω να δοκιμάσω μία καλή βάση για τις σκιές και να τολμήσω να αγοράσω ένα highlighter τα οποία δεν συμπαθούσα καθόλου ομολογουμένως μέχρι πριν μερικές μέρες όπου εγκαταστάθηκε για τα καλά η επιθυμία  μου!



Οι φωτογραφίες όλες πλην της ενυδατικής κρέμας είναι κατεβασμένες από το Google.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω; έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια είναι η δική σας wish list;

23 comments

Leave a Reply