Από το Blogger.

~ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΟΥΝΙΟΥ~


on , , , , , , , , , , ,

14 comments


   Κορίτσια μου, τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μετά από μία εξαντλητική εξεταστική, από μία φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα καθώς συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια φοιτητικής ζωής,είναι καιρός για τα αγαπημένα του Ιουνίου.



   Θα ξεκινήσω από τα νύχια και τα βερνίκια που χρησιμοποίησα περισσότερο.Ένα γαλάζιο baby blue από την εταιρεία gt cosmeticks το νούμερο 431 το οποίο εμπεριέχει 12ml και κοστίζει κοντά στα 5ευρώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση του χρώματος καθώς και από την σύστασή του.Είχα και στο παρελθόν και είχα ξεχάσει το πόσο μου είχε αρέσει!Ακόμα ένα βερνίκι που μου άρεσε είναι από την loreal ,color riche n106 versailles gold, το οποίο έχει 5ml  κοστίζει κοντά στα 5 ευρώ και αυτό.Η διαφορά στην ποσότητα είναι ολοφάνερη όπως καταλαβαίνεται,γεγονός που με προβληματίζει για μία ενδεχόμενη αγορά ενός  βερνικιού από την ίδια εταιρεία.




lovie n09

  Περνάμε στα χείλη και ως λάτρης των κραγιόν έχω να σας παρουσιάσω τα εξής:Από την εταιρεία lovie τα νούμερα 01 και 09.Είναι σταθερά με matte απόδοση, καθόλου ξηρά, ενυδατικά και σε πάρα πολύ καλή τιμή, 1,5 ευρώ το ένα.
lovie n01
  Αγαπημένο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν από την εταιρεία golden rose 2000 lipstick το νούμερο 132 το οποίο είναι πολύ σταθερό και έντονο,ενυδατικό και μυρίζει υπέροχα!Το χρησιμοποιώ το        καλοκαίρι αφού έχω μαυρίσει καθώς το χειμώνα το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει. Συνδυάστε το με ένα bronzer και έντονη μαύρη μάσκαρα και θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής!
golden rose 2000,number 132
ysl no30
   All time favorite για το καλοκαίρι το κραγιόν του ysl rouge volupte no 30 ένα υπέροχο κοραλλί με πορτοκαλί! Τέτοιο χρώμα δε έχω ξαναδεί!Το μόνο αρνητικό για μένα πλην της τσιμπημένης τιμής είναι ότι είναι για μένα πολύ λεπτόρρευστο-ενυδατικό.Για αυτό πάντα πριν την τοποθέτηση του χρησιμοποιώ concealer και λίγη πούδρα ώστε να παραμένει περισσότερο στα χείλη και να αποκτήσει την υφή που επιθυμώ.                                              
   Τέλος είναι ωραίο είναι να έχουμε στην κατοχή μας τέτοια κραγιόν με έντονα χρώματα  αλλά σε ξηρά χείλη δεν αρμόζουν.Για αυτό αγαπημένο lip butter stick mandarin and colourless από τον κορρέ με spf 15 είναι ότι πρέπει για να παραμένουν τα χείλη μου απαλά ενυδατωμένα και προστατευμένα!

   Ως προς τα προϊόντα που χρησιμοποίησα στα ματιά θα αρχίσω με το αγαπημένο μου concealer πλέον από τη benefit -boiing στο νούμερο 2 το οποίο έχει τρομερή κάλυψη με την πιο ελαφριά υφή που έχω δοκιμάσει ποτέ και μένει σταθερό αρκετές ώρες χωρίς να χρησιμοποιώ πούδρα από πάνω.

χωρίς concealer
μετά το concealer 
  Αγαπημένη υγρή σκιά είναι η liquid eyeshadow -bronze goddess από estee lauder την οποία είχα αγοράσει κοντά στο Πάσχα από το mega outlet της Θεσσαλονίκη στα 5ευρώ!Είναι ένα φοβερό bronze χρώμα  και έχει απίστευτη διάρκεια.
  Το eyeliner είναι η δεύτερη αδυναμία μου μετά τα κραγιόν.Αυτό που χρησιμοποίησα περισσότερο είναι το liquid eyeliner από  την essence.Κοστίζει 3 ευρώ,έχει τρομερή ένταση χρώματος και απίστευτη διάρκεια.Το κωνικό πινέλο του προσωπικά με βολεύει περισσότερο από τα αντίστοιχα με λεπτό πινέλο.
  Αγαπημένες σκιές  που εμπεριέχονται σε μία παλέτα είναι της εταιρείας isabelle dupont sheer quintet shadow νούμερο 05σε σατινέ απόδοση με γήινα χρώματα και με πολύ μεγάλη ένταση.Οι πέντε σκιές κοστίζουν 12 ευρώ και η ποσότητα κάθε μιας σκιάς ανέρχεται στα 3g.


Στα μαλλιά , το conditioner που χρησιμοποίησα περισσότερο είναι της schwarzkopf το gliss hair repair liquid keratin.Ειλικρινά δεν είναι καθόλου νερουλό ,όπως τα περισσότερα του εμπορίου ,αντιθέτως ενυδατώνει ,ξεμπερδεύει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.Η μυρωδιά του προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά είναι το ελάχιστο ως προς αυτά που μου προσφέρει.Μέχρι την ημέρα για το επόμενο λούσιμο όταν έβρεξα τα μαλλιά μου με νερό,όντας μπερδεμένα,εκείνα έγιναν απαλά σαν μετάξι.Το λούσιμο έγινε ακόμα πιο εύκολο και απέφυγα έτσι και παραπάνω σπασίματα της τρίχας.

Τέλος το προϊόν εκείνο που αγαπώ και χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι είναι το bodytonic ενυδατικό γαλάκτωμα σύσφιξης το οποίο έχει μια μυρωδιά που μου θυμίζει καλοκαίρι και αφήνει όντως μία αίσθησης σύσφιξης.Θαύματα δεν κάνει αλλά ενυδατώνει δροσίζει.

14 comments

Leave a Reply