Από το Blogger.

~NOTD ~


on , , , ,

6 comments

Αγαπώ τα βερνίκια νυχιών. Στη συλλογή μου έχω κόκκινα, ροζ, κίτρινα, πράσινα, μπλε ατελείωτα χρώματα. Αυτά που θα σας παρουσιάσω είναι η τελευταία μου αγορά. Είναι της εταιρείας miss selene nail lacquere και η ποσότητα είναι στα 5ml. Στο συγκεκριμένο notd πέρασα το βερνίκι 2 φορές και το αποτέλεσμα είναι αξιόλογο!







Αρχικά χρησιμοποίησα μια βάση από την seventenn την special base for extra strong nails γιατί θέλω να νύχια μου να είναι δυνατά και να αντέχουν και στη συνέχεια όπως ανέφερα 2 στρώσεις βερνίκι. Προστάτευσα το χρώμα και εξασφάλισα την διάρκεια του με το seche vite top coat το οποίο δίνει και πολύ λάμψη!!-κΑθρέπτες τα νύχια κορίτσια!


Η τιμή ήταν μόλις 1 ευρώ!!!!! και η ποσότητα του ίδια με τα βερνίκια που έβγαλε η loreal και κοστίζουν στα 5! Μεγάλη διαφορά! Τα αγόρασα από ένα μαγαζί τοπικό στην Κομοτηνή με τέτοια οικονομικά προϊόντα! Βέβαια λόγο τιμής πήρα και άλλα 4.

Το ροζ το έχω στα πόδια μου. Η σύσταση του είναι το ίδιο καλή.Το τελευταίο δεξιά μου θυμίζει το tennage drem από την OPI. Εσείς τι λέτε; Σας άρεσαν; Τι χρώμα έχετε τα δικά σας νύχια;



                                                                                      











6 comments

Leave a Reply