Από το Blogger.

~ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΙΟΥ~


on , , , , , , ,

26 comments

Ευτυχώς πέρασε και αυτός ο μήνας! Δεν άντεχα άλλη βροχή! Εξαιτίας λοιπόν του καιρού δεν έχω πολλά αγαπημένα για το μήνα Μάιο!







Ας ξεκινήσουμε με την περιποίηση των μαλλιών:

                                                  AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE  
Έσωσε τα μαλλιά μου χωρίς υπερβολές. Έχω λεπτά μαλλιά τα οποία μπερδεύονται  τρελά και γίνονται σαν κουβάρι. Εδώ και 2 μήνες έχω βρει την ησυχία μου.Τα ξεμπερδεύει αμέσως και τους αφήνει μια ιδιαίτερη μυρωδιά. Έτσι δεν σπάνε και μεγαλώνουν γρηγορότερα!


                                         

                                                 Για τον καθαρισμό του προσώπου:

Χρησιμοποίησα το scrub από bioten  με μέλι και κουκούτσια από βερίκοκο το οποίο μυρίζει υπέροχα! Δεν είναι σκληρό με την επιδερμίδα μου και την καθαρίζει αποτελεσματικά. Τις ημέρες που θέλω να το ενισχύσω προσθέτω ένα κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη.


                                   Για το σώμα:
Το σούπερ μάρκετ είχε στα 14 ευρώ  την ηλεκτρονική συσκευή αποτρίχωσης veet και επειδή τελευταία ήθελα να αγοράσω μια τέτοια συσκευή ώστε να γλυτώνω χρόνο και χρήμα , άρπαξα την ευκαιρία αμέσως!Είναι αρκετά βολικό. Το μόνο μείον αν θα μπορούσα να επισημάνω είναι οτι κάνει στα 30 λεπτά για να ζεσταθεί το κερί κάτι το οποίο δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.



















                           



                                              Μακιγιάζ:

Έχω ένα αγαπημένο κραγιόν από την εταιρεία mac to please me ,που είναι matte στην υφή με πλούσιο χρώμα , πολύ καλοκαιρινό χωρίς να μου ξηραίνει τα χειλια λόγω της υφής του.

                                                                                                                                   














Αγαπημένες σκιές :

Ήταν μια μονή σκιά της mac, η beautyful iris σε απόχρωση μοβ ανοιχτή και υφή veluxe pearl.Τονίζει πολύ ωραία κάθε χρώμα ματιών χωρίς να είναι υπερβολική.Επίσης χιλιοφορεμένες σκιές(συγχωρήστε μου που δεν είναι καθαρή η συσκευασία) είναι ombre duolumieres eyeshadow duo number 13 από ysl.Μια καφέ και μια μπεζ σκιά είναι οι πιο ευκολοφορετες και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.Η χρωματική απόδοση είναι πάρα πολύ καλή.



                  Αυτά ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα Μάιο.Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι σαφώς πιο καλοκαιρινός μήνας κλιματολογικά και να περάσει γρήγορα η εξεταστική! καλή επιτυχια σε ότι και αν κάνετε!

                                                                                                 
                                                                                                                                                                               

26 comments

Leave a Reply