Από το Blogger.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ


on , , , , , ,

15 comments

Τι κάνουν τα κορίτσια; ελπίζω να είστε όλες καλά. Αποφάσισα και εγώ να σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτό το μήνα.

  • foundation  :  studio sculpt spf15 mac 

Ένα make up μακράς διάρκειας  το οποίο προσφέρει από μέτρια μέχρι και πλήρη κάλυψη. Το προτιμώ επειδή έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας. Είναι εύκολο στην εφαρμογή με τα δάχτυλα αλλά και με πινέλο.Η ποσότητα είναι 40ml μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα που υπάρχουν στην αγορά. Δεν έχει ιδιαιτέρα  μεγάλη ποικιλία ως προς τα χρώματα. και η τιμή του είναι κοντα στα 30 ευρώ.








  • mascara: the colossal volum express 100% black    

   Αγαπώ σχεδόν κάθε μάσκαρα που δημιουργεί  αυτή η εταιρεία . Είναι η δεύτερη φορά που αγοράζω την συγκριμένη μάσκαρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Μου δίνει μήκος και όγκο καθώς και τις ξεχωρίζει. Δεν έχει λαστιχένιο βουρτσάκι  και η τιμή της είναι περίπου στα 15 ευρώ.







  • ρουζ : harmony blush by mac    
  Το απόλυτο ρουζ για κοψίματα κατά τη γνώμη μου καθώς ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και με οποιοδήποτε μακιγιάζ.







  • κραγιον:   

  Μyth και snob από την εταιρεία mac. Ανήκουν στην κατηγορία satin και έχουν μεγάλη διάρκεια. Προσωπικά δεν μου ξηραίνουν τα χείλη . Έχουν ένα υπέροχο άρωμα βανίλιας και με την έκπτωση 25% που κάνουν αρκετά συχνά τα καταστήματα κοστίζουν στα 13,5. Πολύ καλή τιμή τι λέτε; 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο τον μήνα Μάρτιο. Ελπίζω να σας άρεσαν !!


















































15 comments

Leave a Reply