Από το Blogger.

!!!HAUL!!!


on ,

6 comments

Κορίτσια μου γλυκά, ελπίζω να είστε όλες καλά!Μετά λοιπόν από αιώνες ετοιμάζομαι να ποστάρω!!!

                                                     ΣΤΟΧΟΣ -A P I V I T A


    Επειδή λοιπόν καλοκαιριάζει απαραίτητη είναι η ανανέωση της αντιηλιακής κρέμας! Επέλεξα χωρίς χρώμα με spf 30, κοστίζει 15,80 στα 50ml. Η υφή της είναι ελαφριά και περιέχει θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη. Έχει αποτελεσματική προστασία από την UVA -UVB ακτινοβολία! Μπορείτε  να την χρησιμοποιήσετε έχoντας παραλείψει την  κρέμα ημέρας καθώς περιέχει πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ. Η ποσότητα που προτείνετε για την εφαρμογή στο πρόσωπο είναι μισό κουταλάκι του γλυκού. Δεν  έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά κάτι που προσωπικά το προτιμώ! Αγόρασα και μία για την μητέρα μου με spf 50 και είχε δώρο την κρέμα ημέρας 24ης ενυδάτωσης από την σειρά aqua vita, η οποία είναι για κανονικές ξηρές επιδερμίδες με λυγαριά και μέλι!
 












 Επόμενος στόχος -SERUM - 

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια όμορφη επιδερμίδα και τι καλύτερο από ενα serum με αλόη και υαλουρονικό οξύ! Ενυδατώνει  σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας και αυξάνει την υγρασία έως και 63%. !!!BINGO!!! Στα συν πως είναι φυσικό προιόν όπως όλα τα προιόντα από Apivita. H ποσότητα είναι στα 15ml  και κοστίζει 28 ευρώ, είναι κάπως ακριβό.











Τέλος επειδή πλησιάζει και η εξεταστική και το διάβασμα προβλέπεται πολύ, εξοπλίστηκα με την κρέμα ματιών aqua vita με λυγαριά και ρούσκο ώστε να παραμείνουν ενυδατωμένα και τονώσει την μικροκυκλοφορία  και να μειώσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

 Ελπίζω να σας άρεσε το post μου! Φιλιά σε όλες! Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε τον ευατό σας!

6 comments

Leave a Reply