Από το Blogger.

Hondos center haul,ebay haul


7 comments


......Ενας βασικός κανόνας του marketing λέει ''για να πουλήσεις σε μια γυναίκα πρέπει να καταλάβεις τη γυναίκα'', και  η αλήθεια είναι πως τέτοια καταστήματα  όπως τα παραπάνω περιέχουν μικρούς και μεγάλους θησαυρούς που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε..


    Σάββατο λοιπόν και τι καλύτερο από μια πρωινή εξόρμηση στα μαγαζιά! αυτή τη φορά προτίμησα το κατάστημα hondos, καθώς υπήρχε έκπτωση 25% σε επιλεγμένες εταιρείες. με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. πρώτο μου μέλημα ήταν η αγορά ενός foundation. Επέλεξα την εταιρεία estee lauder καθώς είχα στο παρελθόν αρκετά προϊόντα της με τα όποια έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Tο foundation που πηρά είναι το double wear stay in place make up με απόχρωση 3c1 pebble 04 και με spf 10. Η επιλογή μου βασίστηκε στο ότι ήθελα να μου παρέχει αρκετή κάλυψη, αποτέλεσμα ματ και να έχει μεγάλη διάρκεια συγκεκριμένο με λίγο διαφορετική φόρμουλα απευθύνεται και σε λιπαρές επιδερμίδες! και επειδή ένα foundation μόνο του νιώθει "μοναξιά" το σεταρα με το αντίστοιχο concealer το  double wear stay in place flawless wear concealer 02 light medium spf 10 ,το οποίο εκτός από την κάλυψη που παρέχει,  παραμένει και παραμένει και δεν φεύγει με τ ι π ο τ α !!! επομένη αγορά το κραγιόν της mac satin snob το οποίο χρησιμοποιώ από πέρσι το Πάσχα και είμαι πολύ  ευχαριστημένη με την απόδοση του χρώματος αλλά και την σταθερότητα-δεν το αλλάζω με κανένα-τέλος όσο αναφορά τα προϊόντα μακιγιάζ πρόσθεσα ένα πινέλο στη συλλογή μου για τη τοποθέτηση eye liner από την εταιρία ariana μέχρι να το αντικαταστήσω με  το αντίστοιχο από την εταιρεία mac.
      εκτός από τα παραπάνω προϊόντα μακιγιαζ,γεμισα το καλαθάκι μου και με τρία προϊόντα περιποίησης προσώπου. ξαναπήρα για τρίτη φορά την ενυδατική προσώπου της seventeen  h2o hydra care moisturizer cream και την seventenn eye contour crem with vegetal ceramides. και η ενυδατική όσο και η κρεμά των ματιών με έχει ικανοποιήσει αρκετα.ειναι 50ml και 25 ml αντιστοιχα.τελος από apivita cleansing gel καθαρισμού για λιπαρές μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη και κιτρο.αρκει μόνο ένα πάτημα της αντλίας  και ένα μίνι μασάζ στο πρόσωπο και το make up σας εξαφανιζεται.συνισταται να αποφεύγεται η χρήση του στην περιοχή των ματιών. το αποτέλεσμα είναι ένα
 πεντακάθαρο προσωπο!τοποθετηστε στη συνεχεία την ενυδατική σας λάμπετε!
      ως προς τις αγορές από το EBay περιλαμβάνουν αρχικά ένα  blow lip plumper,urban decay  το οποίο υπόσχεται να προσφέρει όγκο στα χείλη και έχει τη μορφή ενός lipgloss.επειτα από την εταιρεία nyx lipstick smacking fun colors lss 518a pure nude. το συγκεκριμένο προϊόν με απογοήτευσε ως προς την ύφη ,είναι αρκετά μαλακό, και ως προς την διάρκεια μετά από λίγα λεπτά εξαφανίζεται.. παρόλα αυτά το χρώμα είναι υπέροχο. Ένα άλλο προϊόν είναι το βερνίκι the thrill of brazil apo opi  το οποίο μου άρεσε πολύ για την ένταση του χρώματος την γυαλάδα αλλά και για το βουρτσάκι. Ως προς την διάρκεια είναι αρκετά καλό. Με την χρήση ενός top coat όμως πιστεύω θα είναι πολύ καλυτέρα! 
τιμές προϊόντων -hondos center


double wear stay in place make up 30.80euro
double wear stay in place flawless wear concealer 20,kati :)
mac lipstick snob 18euro
eyeliner ariana pencil 5euro
seventeen moisturizer h2o cream 10euro
seventeen eye contour cream 11euro
apivita cleansing gel 11.30euro


EBAY
urban decay blow lip plumper 6.67euro
opi the thrill of brazil  9.26euro
snob kai nyx pure nude
nyx lip smacking fun colors pure nude 5.79euro












concealer kai foundation


7 comments

  1. Ανώνυμος

Leave a Reply