Από το Blogger.

essence beauty products


on

7 comments

            Γεια σε ολους!αν και κανονικα αυτη η αναρτηση θα περιειχε φωτογραφιες απο μακιγιαζ βασισμενο σε ενα tutorial, για λογους ανναρωσης -μετεγχειρητικης περιοδου θα αναφερθω στα προιοντα της essence.
           Η εταιρεια αυτη ειναι γερμανικη, αρκετα ποιοτητικη και πολυ μα πολυ οικονομικη. Οι τιμες των προιοντων ξεκινουν απο 0.50 λεπτα και φτανουν μεχρι και 5 ευρω!! περιλαμβανει απο υγρα foundation,πουδρες,σκιες μονες,διπλεσ,κραγιον,shimmering products,μασκαρες τα παντα!καθε 2 μηνες λανσαρουν και μια collection με πολυ ομορφες ονομασιες. Οι τιμες και παλι ειναι οι ιδιες!
          Προιοντα που αγορασα ειναι ενα τζελ φρυδιων για σταθεροποιηση (αχρωμο) 3 πινελα ,το ενα για την  εφαρμογη του ρουζ και το αλλο για την τοποθετηση σκιας κατω απο το κοκκαλο και ακομα ενα για το σβησιμο των σκιων -blending brush- το οποιο εχει 2 μεγεθη.Επισης μια  βαση για τις σκιες απο την collection" i love stage" και τελος ενα gel eyeliner σε μαυρο χρωμα. Η τελικη τιμη των προιοντων ηταν στα 12 ευρω!!! καθολου ασχημα!! εμεινα πολυ ευχαριστημενη και απο τα πινελακαι απο την αποδοση της βασης αλλα και του gel eyeliner.
        Η επομενη collection αναμενεται στις αρχες νοεμβρη οπως πληροφορει το site http://www.essence.eu/gr/home.html! Σιγουρα θα επισκεφτω και παλι το stand της εταιρειας την οποια μπορειται να βρειτε στη θεσσαλονικη τουλαχιστον στα hondos στην αριστοτελους!
       Θα ακολουθησουν και φωτο με τα προιοντα, φιλακια πολλα και τα ξαναλεμε!!!
         

7 comments

Leave a Reply